Kalender

Vores kalender er nu oprettet i Google Calendar og gjort offentlig. Det betyder, at du kan kopiere arrangementer til din egen kalender og evt. mixe med dine egne klub arrangementer i en fælles kalender!!!
Hvis du har en google konto skal du
blot trykke på det lille plus til højre i bunden af kalenderen.

Du kan også afspejle vores arrangementer i din kalender. Alle koder til dette finder du herunder.

Koder:

Brug følgende link til at downloade kalenderen som en fil, og adgang til kalenderen fra andre programmer. Du kan kopiere og indsætte denne i ethvert kalenderprodukt, der understøtter iCal-formatet.
https://calendar.google.com/calendar/ical/.../public/basic.ics


Brug følgende iCal kode / adresse til at få adgang til kalenderen i enhver webbrowser.

https://calendar.google.com/calendar/embed?src=c_ap06d16pde0jtsb0cask2tpqrs%40group.calendar.google.com&ctz=Europe%2FCopenhagen


Du kan integrere Google Kalender på dit website eller din blog. Brug vores konfigurationsværktøj til at generere den HTML, du har brug for.

Har du brug for en papirkopi eller en pdf udgave af kalenderen kan du anvende https://kalendersiden.dk/. Her kan du indsætte iCal koden ovenfor. Gå til tab ‘Notater.’ og indsæt hele iCal koden i feltet ‘Begivenheder’. Så overføres alle arrangementer til en god gammeldags udseende “papirkalender”. Så kan du tilføje klubnavn, billeder, egen arrangementer osv og fremstille en klubkalender til uddeling.