Ofte stillede spørgsmål

Her samler vi i tilfældig de rækkefølge de spørgsmål, som vi får om sommerlejr og forhåbentlig gode svar til samme. 

Hvis du mangler svar på noget om lejren, så skriv til aktivitetsudvalget

Er der nogen aldersgrænse for deltagelse på lejren? 

Der er ingen aldersgrænse fra lejrens side. Hvis du er medlem i en klub og selv deltager i træningen der, kan du også deltage på sommerlejren. Hver klub med juniordeltagere skal stille med en klubansvarlig, der skal sørge for de mindste på lejren.

Hvem tjener egentligt på lejren?

Ingen. De sidste mange år har Ju-Jitsu Danmark ydet tilskud til afholdelse af årets sommerlejr for, at så mange som muligt skal have mulighed for at deltage. Lejrens instruktører fra Ju-Jitsu Danmark får ingen honorar, men blot dækket deres øvrige deltagelse i lejren udover den tid, de underviser. 

Skal jeg selv melde mig til på DJU portalen?

Det er forskelligt fra klub til klub. Nogen klubber har fælles tilmelding og i andre skal hver enkelt melde sig til lejren selv. Spørg din træner om, hvad der gælder i din klub. 

Skal man være tilmeldt hele ugen?

Nej. Man kan deltage enkelt dage, formiddage, man- ons eller hvilken kombination, der lige er bedst for dig. Kontakt patrickherloev@gmail.com  for at tilmelde dig forskellige kombinationer. Tilmelding hele ugen er bedst at gøre igennem djuportalen.dk 

Skal man deltage i alle pas på lejren?

Nej. Det er en sommerlejr (i modsætning til en træningslejr), så der er ikke noget krav fra lejren, hvor meget du skal deltage i. Klubber kan dog have andre bestemmelser, så check med din træner.  Lejrens instruktører forventer, at dem der kommer til den enkelte træning er aktive og træner hele passet igennem. 

Hvorfor er der forskel på overnatningen og ikke alle får en seng?

Når vi er på en efterskole eller lignende, har de faste senge pladser til eleverne i skoleåret. Dem udnytter vi naturligvis til lejren, men der er ofte ikke plads nok til alle vores deltagere. For retfærdighedens skyld fordeler vi så pladserne efter “først til mølle” princippet. Resten overnatter i klasselokalerne på skolen på eget medbragt sovegrej. 

Hvorfor udsendes træningsplan og træneroversigt efter og ikke sammen med indbydelsen?  

Vi er ofte færdige med invitationen før træningsplanen. Så vil vi gerne give en mulighed for at melde sig til. Og så giver det også en mulighed for at annoncere lidt mere for lejren at komme med trænerne lidt af gangen.