Ju-Jitsu Danmark

En alsidig kampsport for alle

 Erich Emonds

 

Med stor sorg har Ju-Jitsu Danmark modtaget beskeden om, at Erich Emonds

pludseligt forlod os den 9. februar 2024 i en alder af 83 år.

 

Takket være Erich kom Ju-Jutsu til Danmark i starten af 70’erne. Erich trænede Ju-Jutsu i Tyskland, da han flyttede til Danmark for at følge kærligheden. Gennem Erich Emonds og Peter Nehls blev det tyske Ju-Jutsu pensum introduceret på en sommerlejr i Danmark i 1971, og de efterfølgende år var Erich en væsentlig drivkraft i den professionelle opbygning af dansk Ju-Jutsu med udgangspunkt i det vesttyske pensum med Peter Nehls som cheftræner / landstræner.

 

Erich fik 1. dan i Ju-Jutsu inden han måtte lægge gien på hylden. Men Erichs hjerte har altid banket for Ju-Jutsu, og han har fuldt med i den videre udvikling af vores sport og organisation i Ju-Jitsu Danmark.

 

Vi har ofte haft glæde af Erichs selskab ved særlige lejligheder, heriblandt jubilæet i 2021 for Ju-Jutsu’ens første 50 år i Danmark.

Senest havde Erich takket ja til invitationen som VIP ved det netop afholde danske mesterskab på Frederiksberg i februar. Det nåede han desværre ikke at deltage i.

 

Vi har så meget at takke for, og vil savne Erichs fantastiske væsen og mange gode historier.


Bisættelsen finder sted i Østervangkirken i Glostrup lørdag den 24. februar kl. 11.00.


Æret være Erich Emonds minde!

 

Ju-Jitsu Danmark

v/Lisbeth Hansen

Velkommen til Ju-Jitsu Danmark

Her kan du finde ud af, hvad Ju-Jitsu er, finde en klub tæt på dig, downloade al vores information, holde dig opdateret på aktiviteter og nyheder.