Vores kalender er nu oprettet i Google Calendar og offentlig. Det betyder, at du kan kopiere arrangementer til din egen kalender og evt. mixe med dine egne klub arrangementer i en fælles kalender!!!

Du kan også afspejle vores arrangementer i din kalender. Alle koder til dette finder du herunder. Hvis du har problemer med dette, så er google hjælp en fin ting at starte med. Hvis du stadig har problemer eller mangler en information, så skriv til simon.bank@ju-jitsu.dk

Koder:

Brug følgende adresse til at få adgang til kalenderen fra andre programmer. Du kan kopiere og indsætte denne i ethvert kalenderprodukt, der understøtter iCal-formatet.


Brug følgende adresse til at få adgang til kalenderen i enhver webbrowser.

https://calendar.google.com/calendar/embed?src=tr0g5hu5b0e13j52bsd4isijt4%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Copenhagen

Du kan integrere Google Kalender på dit website eller din blog. Brug vores konfigurationsværktøj til at generere den HTML, du har brug for.

Har du brug for en papirkopi eller en pdf udgave af kalenderen kan du anvende http://www.kalendersiden.dk. Her kan du indsætte ICal koden ovenfor. Gå til tab ‘Notater.’ og indsæt hele Ical koden i feltet ‘Begivenheder’. Så overføres alle arrangementer til en god gammeldags udseende “papirkalender”. Så kan du tilføje klubnavn, billeder, egen arrangementer osv og fremstille en klubkalender til uddeling.
Her er et eksempel:  kalender-2016-08 Klik på billedet for at downloade en .pdf fil

Share